ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσία Μητσοτάκη η κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού στην Καισαριανή

Παρουσία Μητσοτάκη η κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού στην Καισαριανή
Στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στην Καισαριανή παρευρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς γνώριζε προσωπικά τον άτυχο μηχανοδηγό CNNGreece/ Αλέξανδρος Γαστεράτος

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στην Καισαριανή παρευρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς γνώριζε προσωπικά τον άτυχο μηχανοδηγό.

Το «παρών» στην κηδεία εκτός από τον πρωθυπουργό, παρευρέθηκαν και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 9 Μαρτίου, το δυστύχημα στα Τέμπη θα είναι το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης στο υπουργικό συμβούλιο.

Tην Τετάρτη, μία ημέρα πριν το υπουργικό συμβούλιο, ο υπουργός Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης, θα κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις των θεσμικών μέτρων που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση.

Νωρίτερα, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, τήρησε η Ολομέλεια της Βουλής.

Ταυτόχρονα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ήδη τέθηκαν σε αναστολή καθηκόντων και παραπέμπτονται στο πειθαρχικό συμβούλιο, οι γιατροί που χορήγησαν αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή που εμπλέκεται στην τραγωδία των Τεμπών.

Η χορήγηση της άδειας, έγινε χωρίς εξετάσεις, διαγνωστικό έλεγχο και επίσκεψη στα Επείγοντα- Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο φάκελος διαβιβάζεται στην ανακρίτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ