ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε ακομα μία σορός - Ανήκει σε Σύρο επιβάτη

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε ακομα μία σορός - Ανήκει σε Σύρο επιβάτη
Οι ταυτοποιημένες σοροί ανέρχονται πλέον σε 56 EUROKINISSI / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ

Ταυτοποιήθηκε το μεσημέρι ακόμα μία σορός από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ανήκει σε Σύρο επιβάτη της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Η ταυτοποίηση έγινε από δείγμα DNA συγγενή του, καθώς και από προσωπικό αντικείμενό του.

Σημειώνεται, ότι οι ταυτοποιημένες σοροί ανέρχονται πλέον σε 56.

Κανένα νέο για τη φοιτήτρια

Εξακολουθεί να παραμένει αγνοούμενη η φοιτήτρια από τη Λάρισα η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

H προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεοντάρη, απαντώντας για την τύχη της κοπέλας δήλωσε χαρακτηριστικά πως μπορεί να μην βρεθεί τελικά αφού ίσως την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν στο σημείο όπου αναπτύχθηκε η μεγαλύτερη θερμότητα.

«Θα θέλαμε να έχουμε κάτι να δώσουμε στους συγγενείς αυτούς, αλλά δεν έχει έρθει κάτι από το παιδί αυτό σε μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει εντοπιστεί κάτι», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όσον αφορά τον ακριβή αριθμό των νεκρών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα τόνισε ότι ως υπηρεσίας «δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Όλες οι σοροί ήρθαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Έχουν καταγραφεί λεπτομερώς από όλους μας και από το κλιμάκιο αυτό αλλά και από εμάς και είναι αυτοί που λένε. Πόσοι άνθρωποι είχαν την ατυχία σας να βρεθούν σε εκείνο το σημείο (της μεγάλης πυρκαγιάς) δεν το ξέρω και δε θα βρεθεί τίποτα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ