ΕΛΛΑΔΑ

Διπλασιάστηκε η ζήτηση στα ΚΤΕΛ, μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Διπλασιάστηκε η ζήτηση στα ΚΤΕΛ, μετά την τραγωδία στα Τέμπη
«Τα λεωφορεία είναι καινούρια , είναι δύο τριών ετών. Το ΚΤΕΛ έχει δικά του συνεργεία για τον έλεγχο, δεν συνεργάζεται με εξωτερικά», ανέφερε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης INTIME

Μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία ο κόσμος στράθηκε για τις μετακινήσεις του προς τα ΚΤΕΛ, καθώς η ζήτηση για εισιτήρια, οπως και τα δρομολόγια διπλασιάστηκαν την τελευταία εβδομάδα.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης μιλώντας στην ΕΡΤ3, ανέφερε ότι είναι λογική η αύξηση ζήτησης, καθώς οι πολίτες που μετακινούνταν με τρένο, στράφηκαν στη λύση του ΚΤΕΛ.

Συγκεκριμένα είπε: «Μεγάλη ζήτηση και είναι λογικό, γιατί η πλειονότητα των ανθρώπων που ταξίδευαν με τρένο ψάχνουν να βρουν μια διέξοδο στη μεταφορά με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Έχουν διπλασιαστεί περίπου τα δρομολόγια . Αν είχαμε 20, τώρα έχουμε 40».

Για την ασφάλεια στα λεωφορεία και αν χρειάζονται επιπλέον οδηγούς για να καλυφθούν τα δρομολόγια:

«Τα λεωφορεία είναι καινούρια , είναι δύο τριών ετών. Το ΚΤΕΛ έχει δικά του συνεργεία για τον έλεγχο, δεν συνεργάζεται με εξωτερικά. Καλυπτόμαστε από τους οδηγούς που είχε ήδη η εταιρεία, απλά τραβήξαμε τους οδηγούς από το τουριστικό τμήμα που έχει το ΚΤΕΛ. Σχεδόν καταργήσαμε τις εκδρομές και οι οδηγοί που δούλευαν στο τουριστικό, κάνουν πλέον συγκοινωνία».

Για το αν άλλαξε η τιμολογιακή πολιτική στα δέματα: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παραμένει όπως ήταν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ