ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρό βρέφος βρέθηκε θαμμένο στη Λάρισα: Στη ΜΕΘ η μητέρα του – Τι ισχυρίζεται

Νεκρό βρέφος βρέθηκε θαμμένο στη Λάρισα: Στη ΜΕΘ η μητέρα του – Τι ισχυρίζεται
Οι συγγενείς υπέδειξαν το ακριβές σημείο και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκταφή του νεογέννητου βρέφους για να διαπιστώσουν μάλιστα ότι πρόκειται για αγόρι Pixabay

Ανατριχίλα προκαλεί το θρίλερ στη Λάρισα με μια 38χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι μόλις γέννησε εγκατέλειψε το μωρό σε ένα κάδο απορριμμάτων και συγγενείς της το έθαψαν για να μη μαθευτεί ποτέ η εγκυμοσύνη και η γέννηση του παιδιού.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα εμφανίστηκε στο νοσοκομείο της περιοχής χθες καθώς έπασχε από αιμορραγία. Οι γιατροί όμως κατά την εξέταση διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με πρόσφατη κύηση και μάλιστα ότι η γυναίκα αυτή είχε φέρει στον κόσμο λίγο νωρίτερα ένα παιδί.

Όταν μάλιστα της το είπαν, εκείνη αρνιόταν κατηγορηματικά ότι ήταν έγκυος και είχε γεννήσει, με τους γιατρούς να ειδοποιούν την αστυνομία. Όπως προέκυψε από την έρευνα η 38χρονη γέννησε όταν το μωρό ήταν περίπου 30 εβδομάδων και το εγκατέλειψε σε έναν κάδο σκουπιδιών. Λίγο αργότερα συγγενείς της το παρέλαβαν από το σημείο που το εγκατέλειψαν και το έθαψαν σε ένα χωράφι σε πολύ κοντινή απόσταση.

Μάλιστα υπέδειξαν στους αστυνομικούς το ακριβές σημείο και αστυνομικοί προχώρησαν σε εκταφή του νεογέννητου βρέφους για να διαπιστώσουν μάλιστα ότι πρόκειται για αγόρι.

Όπως διαπιστώθηκε από τα σηπτικά φαινόμενα στη ραχιαία χώρα, στην επιφάνεια των μηρών, στα πέλματα και στις παλάμες, υπήρχαν σημάδια που παραπέμπουν πιθανόν σε ενδομήτριο θάνατο.

Η 38χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ήδη έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας πρωτοδικών Λάρισας και έχει ζητηθεί εμπεριστατωμένη ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ