ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για οικογένεια δικηγόρων σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού – Πάνω από 250.000 ευρώ η «λεία»

Τρόμος για οικογένεια δικηγόρων σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού – Πάνω από 250.000 ευρώ η «λεία»
Στην τσάντα υπήρχαν περίπου 40.000 ευρώ μετρητά, πανάκριβα ρολόγια και τα χειροποίητα μανικετόκουμπα EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Τον τρόμο έζησε μια οικογένεια δικηγόρων όταν σταμάτησαν για λίγο στο χώρο στάθμευσης οχημάτων που υπάρχει στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Φθιώτιδας.

Ένας ληστής τους επιτέθηκε, τους άρπαξε μια τσάντα με περίπου 40.000 ευρώ, δύο πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα η αξία των οποίων φτάνει τις 250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η οικογένεια των δικηγόρων σταμάτησε για λίγο στο συγκεκριμένο σημείο όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους έναν άγνωστο να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου να αρπάζει μια τσάντα και να προσπαθεί να διαφύγει.

Ο γιος της οικογένειας, ένας 30χρονος επίσης δικηγόρος προσπάθησε να καταδιώξει το ληστή ο οποίος όμως τον απείλησε με μαχαίρι και άρχισε να τρέχει μέσα στην εθνική οδό και να περνά μάλιστα πάνω από τη διαχωριστική περίφραξη του αυτοκινητόδρομου με σκοπό να φτάσει στα χωράφια και να εξαφανιστεί.

Ο 30χρονος που τον καταδίωκε τραυματίστηκε στα χέρια και χρειάστηκε μάλιστα λίγο αργότερα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν τα θύματα, ο δράστης άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού όπου καθόταν μέσα ο 60χρονος δικηγόρος και η σύζυγός του επιχειρηματίας, τους αιφνιδίασε και τους άρπαξε την τσάντα με τα χιλιάδες ευρώ, τα πανάκριβα ρολόγια και τα χειροποίητα μανικετόκουμπα.

Τα θύματα έδωσαν περιγραφή στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας ενώ κλιμάκιο του Τμήματος των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων θα πάρει DNA και αποτυπώματα μήπως και καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του δράστη σε περίπτωση που είναι σεσημασμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ