Τέμπη: Έρευνα στις συμβάσεις ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και Hellenic Train
Ανανεώθηκε:
Από «κόσκινο» θα περάσουν οι συμβάσεις των εταιρειών ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, και Hellenic Train της τελευταίας 15ετίας.
Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί και να ελεγχθούν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των προσώπων που έχουν κατά καιρούς υπογράψει συμβάσεις για το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Με φόντο το τραγικό δυστύχημα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, θα ελεγχθούν όσοι είχαν θέσεις ευθύνης, εργολάβοι και λοιποί συμβαλλόμενοι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν δικαιολογούνται τα εισοδήματα, που έχουν δηλώσει κατά καιρούς.
Σε περίπτωση που διαπιστωθούν αποκλίσεις, θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις για την προέλευση των εσόδων, εάν είναι νόμιμη ή αποτέλεσμα παράνομων πράξεων, όπως δωροδοκίες και ξέπλυμα.
Ματ Μπρίτιν: Ο πρώην επικεφαλής της Google είναι ο νέος γενικός διευθυντής του BBC
15:52
Φωτιά στην περιοχή Μαυράτα της Κεφαλλονιάς - Επιχειρούν και εναέρια μέσα (pics)
15:39
Νέα δημοσκόπηση: Το 59% των Αμερικανών θεωρεί «υπερβολικές» τις ενέργειες των ΗΠΑ στο Ιράν
15:31
Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε αύξηση της παραγωγής πυραύλων λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
15:18