Τέμπη: Έρευνα στις συμβάσεις ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και Hellenic Train
Ανανεώθηκε:
Από «κόσκινο» θα περάσουν οι συμβάσεις των εταιρειών ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, και Hellenic Train της τελευταίας 15ετίας.
Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί και να ελεγχθούν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των προσώπων που έχουν κατά καιρούς υπογράψει συμβάσεις για το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Με φόντο το τραγικό δυστύχημα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, θα ελεγχθούν όσοι είχαν θέσεις ευθύνης, εργολάβοι και λοιποί συμβαλλόμενοι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν δικαιολογούνται τα εισοδήματα, που έχουν δηλώσει κατά καιρούς.
Σε περίπτωση που διαπιστωθούν αποκλίσεις, θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις για την προέλευση των εσόδων, εάν είναι νόμιμη ή αποτέλεσμα παράνομων πράξεων, όπως δωροδοκίες και ξέπλυμα.
Τουρκικά F-16 κατέρριψαν UAV που πλησίασε τον εναέριο χώρο
21:14
Μερτς για σύνοδο Βερολίνου: Ίσως η μεγαλύτερη διπλωματική δυναμική από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία
21:05
Λαμία: Ένοχη η 53χρονη αγρότισσα που προέτρεπε σε πράξεις βίας - Σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα (Vid)
20:57
Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι στη Λαμία - Βγήκαν από τα παράθυρα οι μαθητές (pic&vid)
20:48