Νέα συλλαλητήρια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη την Κυριακή
Ανανεώθηκε:
Σε νέο συλλαλητήριο καλούν Φοιτητικοί Σύλλογοι, μαθητές και συνδικάτα στην Αθήνα την Κυριακή (12/3) στις 12:00, αλλά και στην περιφέρεια, ζητώντας να αποδοθεί Δικαιοσύνη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και να παρθούν μέτρα για ασφαλείς μετακινήσεις.
Ειδικότερα, στις κινητοποιήσεις καλούν τα σωματεία εργαζομένων στη Hellenic Train, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, αρκετά εργατικά κέντρα της επαρχίας, Ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία, ενώ σχετική ανακοίνωση δεν έχει βγάλει η ΓΣΕΕ, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία συνεδρίου και εκλογής νέας διοίκησης.
Επιπλέον, οι υγειονομικοί της Αθήνας και του Πειραιά ανακοίνωσαν:
«H ΕΙΝΑΠ σε συνέχεια της μεγάλης απεργίας της Τετάρτης συμμετέχει στο συλλαλητήριο των σωματείων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/03/23 στο Σύνταγμα στις 12.00».
Να σημειωθεί πως, αρκετές τοπικές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις γειτονιές της Αθήνας το Σάββατο (11/3).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σιδηρόδρομοι: Ο «οδικός χάρτης» για την επαναλειτουργία τους - Οι 12+1 προτάσεις των εργαζομένων
Τέμπη: Τα τρία πρόσωπα που μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» - Οι νέες έρευνες και τα μέτρα στήριξης
Ανησυχία Τζέι Ντι Βανς για την εξάντληση των αποθεμάτων πυραύλων στον πόλεμο με το Ιράν
22:55
Φωτιά στην ορεινή Νάξο - Επί ποδός ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
22:54
Σε ισχύ νέα μέτρα προστασίας στη Σαντορίνη: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ - Πού απαγορεύεται η διέλευση (χάρτες)
22:45
Ισραήλ: Ο αρχηγός του στρατού δηλώνει ότι το 2026 «θα μπορούσε να είναι ακόμη μια χρονιά μαχών» σε όλα τα μέτωπα
22:38