ΕΛΛΑΔΑ

Έχασαν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Έχασαν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Οι γονείς του του καταδικασμένου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είχαν υποβάλει αίτημα για να πάρουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Έχασαν τη δικαστική μάχη που έδωσαν για να πάρουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας οι γονείς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, o οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 34 ετών, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν 20 ετών, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021.

Δύο χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα, οι γονείς του υπέβαλαν αίτημα για να πάρουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, το οποίο όμως απορρίφθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας thesun.co.uk.

Οι δύο παππούδες της μικρής θα έχουν μόλις μία ώρα επικοινωνία την εβδομάδα με τη μικρή «μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων», όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση που επικαλείται το βρετανικό μέσο.

Το κοριτσάκι, σήμερα, ζει με την μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν και την αδερφή της, στις Φιλιππίνες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, δήλωσε: «Είναι αυτό που θέλαμε. Το κοριτσάκι θα ζει τώρα ειρηνικά με την αδερφή και τη μητέρα τής Καρολάιν, Σούζαν, στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη από ότι είναι εκεί».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα ο Αναγνωστόπουλος άσκησε έφεση για να μειωθεί η ποινή που του έχει επιβληθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ