ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η 44χρονη στα Χανιά - Συνελήφθη ο σύντροφός της

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η 44χρονη στα Χανιά - Συνελήφθη ο σύντροφός της
Μάλιστα, o 66χρονος δράστης δεν δίστασε να χτυπήσει και την 16χρονη κόρη του, αφότου ξυλοκόπησε τη σύντροφό του PEXELS (ΑΡΧΕΙΟ)

Άλλο ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα μια 44χρονη γυναίκα από τα Χανιά, ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από αντίστοιχα αποτρόπαια γεγονότα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν σε σπίτι σε περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων ένας άνδρας άρχισε να καυγαδίζει έντονα με την σύντροφό του.

Ο 66χρονος που είναι ολλανδικής καταγωγής πάνω στον καυγά επιτέθηκε στην 44χρονη που είναι πολωνικής καταγωγής και άρχισε να την χτυπά με μανία. Μάλιστα δεν δίστασε να χτυπήσει και την 16χρονη κόρη του, όπως ανέφερε στην καταγγελία της η γυναίκα.

Συνελήφθη ο 66χρονος «νταής»

Την ίδια ώρα, η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βάμμου, όπου εκεί μετά τις πρώτες βοήθειες οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων.

Η γυναίκα υποβάλλεται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται το πόρισμα των ιατρών, τόσο για το εάν θα παραμείνει για νοσηλεία, όσο και για την ιατροδικαστική έκθεση που θα παραδοθεί στον εισαγγελέα.

Εξάλλου, η 44χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές που λίγο αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 66χρονο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ