ΕΛΛΑΔΑ

Γιάνης Βαρουφάκης: Προσαγωγή 18χρονου για τον ξυλοδαρμό του γραμματέα του ΜέΡΑ25

Γιάνης Βαρουφάκης: Προσαγωγή 18χρονου για τον ξυλοδαρμό του γραμματέα του ΜέΡΑ25
Ένας 18χρονος έχει προσαχθεί πριν από λίγο στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας στη ΓΑΔΑ και εξετάζεται η συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ένας 18χρονος προσήχθη την Τρίτη (14/3) στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας στη ΓΑΔΑ και εξετάζεται η συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.

Οι αστυνομικοί έχουν ενημερώσει την ανακρίτρια για τα στοιχεία που διαθέτουν και περιμένουν από τη δικαστική λειτουργό να αποφασίσει τι θα γίνει με τον 18χρονο.

Ακόμη, οι αστυνομικοί δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια και θα εξαρτηθεί από την ανακρίτρια αν θα προχωρήσουν σε σύλληψη ή όχι.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη και ενός 17χρονου, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη 14/3, στον ανακριτή για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος ήταν αυτός που βιντεοσκοπούσε την επίθεση.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 έχει δηλώσει ότι είδε ποιος τον τραυμάτισε και πως το πρόσωπο του ανθρώπου αυτοί είναι χαραγμένο μέσα στο μυαλό του.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν ο 17χρονος, ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα ήταν εξασκημένος στη χειρουργική βία» είπε ο κ. Βαρουφάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στην επίθεση εναντίον του συμμετείχαν έξι ή επτά άτομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ