ΕΛΛΑΔΑ

ΑΔΕΔΥ: Κανονικά η απεργία την Πέμπτη - «Το ΥΠΕΣ παραπληροφορεί»

ΑΔΕΔΥ: Κανονικά η απεργία την Πέμπτη - «Το ΥΠΕΣ παραπληροφορεί»
IN TIME / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Κανονικά θα διεξαχθεί η απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου, η οποία νωρίτερα κρίθηκε παράνομη, και το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωσή της ΑΔΕΔΥ, στην οποία κάνει λόγο για «προβοκάτσια» της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

«Η προβοκάτσια της κυβέρνησης κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής δε θα περάσει!

Με αφορμή την παραπληροφόρηση του Υπουργού Εσωτερικών, που αναπαράγουν και διάφορα sites ότι δήθεν η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 16 του Μάρτη βγήκε παράνομη, ενημερώνουμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ότι αυτό είναι απολύτως ψευδές.

Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά.Παράνομη βγήκε σήμερα η απεργία-αποχή για την αξιολόγηση, που δεν έχει καμιά σχέση με την 24ωρη απεργία της 16ης του Μάρτη.

Καλούμε τον υπουργό να ανασκευάσει ΑΜΕΣΑ.Καλούμε όσα ΜΜΕ γράφουν ανακρίβειες να ανασκευάσουν και να μην παραπληροφορούν τους πολίτες.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/3!Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί.Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

Απεργία: Σε «κλοιό» η χώρα την Πέμπτη - Τα καλέσματα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ