ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικού στον Ασπρόπυργο - Σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικού στον Ασπρόπυργο - Σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο
Μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ INTIME (ΑΡΧΕΙΟ)

Μοιραίοι παραλίγο να αποδειχτούν οι πυροβολισμοί που δέχθηκε από αγνώστους ομάδα ανδρών της ΔΙΑΣ που ανταποκρινόταν σε κλήση για ληστεία στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Άγνωστοι τους πυροβόλησαν περίπου 15 φορές με μια από τις σφαίρες να περνά ξυστά από το κράνος αστυνομικού και να καρφώνεται στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που βρισκόταν δίπλα του.

Μιλώντας στο MEGA, ο ίδιος, αναφέρει: «Ήμασταν δύο ζεύγη της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. και δίναμε οδηγίες σε πολίτη, τον οποίο μόλις είχαν ληστέψει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και μία σφαίρα με χτύπησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Αμέσως κινήθηκα πέντε μέτρα προς τα πίσω για να προστατεύσω τους συναδέλφους μου, γιατί έπεφταν πολλές σφαίρες. Μόλις είδα ότι στέκομαι όρθιος, ψάξαμε να βρούμε τη σφαίρα και τη βρήκαμε πάνω σε μία από τις μηχανές μας.

Πήγαμε τη σφαίρα στο Α.Τ. Ασπροπύργου κι εγώ μεταφέρθηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς, έχω μόνο θλαστικά τραύματα στην κοιλιά. Με έσωσε το γιλέκο.

Κάθε μέρα παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα στον Ασπρόπυργο, στο Ζεφύρι, στο Μενίδι, στα Διυλιστήρια. Και καθημερινά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε έτοιμοι για όλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ