Στη φυλακή ο ναυτικός που κατηγορείται για το βιασμό 15χρονης στον Κολωνό
Ανανεώθηκε:
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 54χρονος ναυτικός που συνελήφθη στην Κυλλήνη, για το βιασμό 15χρονης στον Κολωνό, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, αρπαγή και πορνογραφία ανηλίκου.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε προσεγγίσει προσέγγισε τη 15χρονη μέσω της εφαρμογής Snapchat.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Μαρτίου, όταν ο 54χρονος ήρθε με το αυτοκίνητο του στην Αθήνα και περίμενε έξω από το σχολείο της την 15χρονη, την οποία πίεσε να μπει στο όχημα.
Σύμφωνα με την κατάθεση της μαθήτριας, ο κατηγορούμενος κλείδωσε τις πόρτες και την οδήγησε σε υπόγειο διαμέρισμα που είχε μισθώσει για το και τη βίασε.
Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και άλλα δύο πρόσωπα που φαίνεται να επικοινωνούσαν με την 15χρονη στην οποία δήλωναν πως είναι αστυνομικοί, φίλοι του ναυτικού.
Όπως φαίνεται, το σχέδιό του ήταν οργανωμένο, καθώς άλλοι δύο άνδρες, γνωστοί του, πίεζαν το κορίτσι να υποκύψει στις ορέξεις του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεπόλια: Η δράση του 54χρονου που βίασε τη μαθήτρια - Σχέδιο μέσω social media
Συντάξεις Μαρτίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
02:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα κάνετε την αίτηση
01:00
Έως πότε παρατείνεται η ισχύς για χρηματοδοτήσεις στους αγρότες με τις νέες ρυθμίσεις
00:30
«Εφικτή μια συμφωνία με τις ΗΠΑ», δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ πριν από τις νέες συνομιλίες
23:59