Στη φυλακή ο ναυτικός που κατηγορείται για το βιασμό 15χρονης στον Κολωνό
Ανανεώθηκε:
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 54χρονος ναυτικός που συνελήφθη στην Κυλλήνη, για το βιασμό 15χρονης στον Κολωνό, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, αρπαγή και πορνογραφία ανηλίκου.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε προσεγγίσει προσέγγισε τη 15χρονη μέσω της εφαρμογής Snapchat.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Μαρτίου, όταν ο 54χρονος ήρθε με το αυτοκίνητο του στην Αθήνα και περίμενε έξω από το σχολείο της την 15χρονη, την οποία πίεσε να μπει στο όχημα.
Σύμφωνα με την κατάθεση της μαθήτριας, ο κατηγορούμενος κλείδωσε τις πόρτες και την οδήγησε σε υπόγειο διαμέρισμα που είχε μισθώσει για το και τη βίασε.
Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και άλλα δύο πρόσωπα που φαίνεται να επικοινωνούσαν με την 15χρονη στην οποία δήλωναν πως είναι αστυνομικοί, φίλοι του ναυτικού.
Όπως φαίνεται, το σχέδιό του ήταν οργανωμένο, καθώς άλλοι δύο άνδρες, γνωστοί του, πίεζαν το κορίτσι να υποκύψει στις ορέξεις του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεπόλια: Η δράση του 54χρονου που βίασε τη μαθήτρια - Σχέδιο μέσω social media
Με επισκληρίδιο αιμάτωμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αγία Σοφία» ο 14χρονος που έπεσε από πατίνι (vid)
08:18
Με νέο Βιετνάμ απειλεί το Ιράν τις ΗΠΑ αν στείλουν χερσαίες δυνάμεις και προειδοποιεί για τέλμα
08:14
Δύο «δίδυμα» σκάφη ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο της χαμένης ατμόσφαιρας του Άρη
08:06
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Καθαρό προβάδισμα Ανδρουλάκη δείχνουν οι εσωκομματικές κάλπες - Οι «ζυμώσεις» και η επόμενη ημέρα
08:02