Συνελήφθη 27χρονος για απόπειρα βιασμού δύο γυναικών στην Κηφισιά

Ένας 27χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο γυναικών στην Κηφισιά, συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 27χρονος, λίγο πριν τη σύλληψή του, και μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας, προσέγγισε από πίσω δύο γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς.
Στη μία περίπτωση μάλιστα, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του δρόμου όπου υπήρχαν φυλλωσιές και έτσι δεν ήταν ορατοί, αλλά η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.
Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των παραπάνω πράξεων.
Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος στις 30-1-2023 στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος ανήλικης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαστροπεία 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: Την Παρασκευή θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι

Επέστρεψε στη δομή της Νέας Σμύρνης η 14χρονη - Αναμένεται να μιλήσει στις αρχές

Σύγκρουση δύο αστικών λεωφορείων με μία τραυματία στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση στη Σουηδία: Τρία άτομα στο νοσοκομείο - Τι ανέφερε ο διευθυντής του σχολείου
15:33
Νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσουν οι νοτιοκορεάτες BTS
15:25
Κυριάκος Βελόπουλος: «Η μόνη αγωνία που έχει ο πρωθυπουργός είναι η νομή της εξουσίας»
15:22
Επιστημονική και ερευνητική σύμπραξη του ΕΟΔΥ με το ΑΠΘ
15:16