ΕΛΛΑΔΑ

Λαγονήσι: Βίντεο - ντοκουμέντο από το δυστύχημα με θύμα τον Διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Λαγονήσι: Βίντεο - ντοκουμέντο από το δυστύχημα με θύμα τον Διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ
Το τροχαίο συνέβη στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου, με ένα αυτοκίνητο να παρασέρνει τον άτυχο μοτοσικλετιστή EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (27/3) στο Λαγονήσι και κόστισε τη ζωή στον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνο Χρυσάγη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το CNN Greece.

Το τροχαίο συνέβη στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου, με ένα αυτοκίνητο να παρασέρνει τον άτυχο μοτοσικλετιστή πέφτοντας πάνω του με σφοδρή ταχύτητα, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 66χρονος φέρεται να εκτελούσε προσπέραση ενός προπορευόμενου βαν, όταν ξαφνικά χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι ο 66χρονος επρόκειτο για ένα από τα πιο κομβικά πρόσωπα, εκ της θέσης που κατείχε στον Οργανισμό τόσο ως προς τη λειτουργία του ΟΣΕ σε επίπεδο κυκλοφορίας, όσο και στο επίπεδο της διερεύνησης της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Στο παρελθόν ήταν και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που είχε συσταθεί για το πρώτο πόρισμα του ΟΣΕ για το δυστύχημα στο Αδενδρο το 2017.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων. Προανάκριση διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ