Ληστεία στα διόδια της Δουκίσσης Πλακεντίας τα ξημερώματα - Απείλησαν την υπάλληλο με όπλο
Ανανεώθηκε:
Αντιμέτωποι με ληστές που την απείλησαν με όπλο και της ζήτησαν όσα χρήματα είχε στο ταμείο, βρέθηκε τα ξημερώματα η υπάλληλος των διοδίων στη Δουκίσσης Πλακεντίας.
Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά της και μόλις κατέβασε το παράθυρο η υπάλληλος που νόμιζε ότι θα της δώσει το αντίτιμο για τη διέλευση, άνοιξε επίσης το δικό της παράθυρο όμως ο οδηγός έβγαλε ένα όπλο, απείλησε τη γυναίκα ότι θα πυροβολήσει και της ζήτησε να του δώσει όσα χαρτονομίσματα είχε στο ταμείο της.
Η υπάλληλος υπάκουσε και όταν ο ληστής άρπαξε τα χρήματα ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε παρά το γεγονός ότι παντού υπήρχαν κάμερες. Η ώρα ήταν 5:30 τα ξημερώματα και η ληστεία είχε γίνει σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των διοδίων της Αττικής Οδού.
Ο δράστης αναζητείται, ενώ αξιωματικοί της ασφάλειας θα παραλάβουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των διοδίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρόμος για μητέρα και κόρη στην Ανάβυσσο – Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές
Έκαναν φούρνο γυαλιά - καρφιά για να πάρουν 7,5 ευρώ
Γλυφάδα: Στα χέρια των Αρχών μέλη εγκληματικής ομάδας που έκλεβαν κλιματιστικά από σχολεία
22:27
Ισραηλινοί αξιωματούχοι: Η συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας
22:15
Τραγωδία στο Αγρίνιο: Ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε σε χωράφι
22:04
Νέα Υόρκη: Νεκρός μαθητής από πνιγμό ενώ έτρωγε ντόνατ - Ερευνάται σύνδεση με Challenge του TikTok
21:53