ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομική επιχείρηση στην Ηλεία: Πέντε συλλήψεις - Εκτιμάται ότι θα χτυπούσαν χρηματαποστολή

Αστυνομική επιχείρηση στην Ηλεία: Πέντε συλλήψεις - Εκτιμάται ότι θα χτυπούσαν χρηματαποστολή
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πέντε άτομα συνελήφθησαν σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην πραγματοποιήθηκε στην Ηλεία τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ισχυρές δυνάμεις με την ΕΚΑΜ από την Αθήνα, την ΟΠΚΕ Ηλείας και Αχαΐας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιδας, συνεργάστηκαν προκειμένου σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, να εντοπίσουν και να συλλάβουν διαβόητο κακοποιό στην Ηλεία αλλά και τους συνεργούς του.

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ετοίμαζαν ληστεία στην πόλη του Πύργου, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν δύο πιστόλια, καθώς και ένα αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες από άλλο όχημα.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν επίσης πως οι δράστες - που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή των ΕΛΤΑ Πύργου στην οδό Μανωλοπούλου, ετοίμαζαν χτύπημα σε χρηματαποστολή, ίσως και σήμερα κάτι που μπορεί να απετράπη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα Δουνέικα και στα Καβάσιλα και μέχρι να ξημερώσει είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν πως η επιχείρηση αφορούσε κυρίως την υπόθεση της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο της Γαστούνης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, παρότι τηρούσαν σιγή ιχθύος και άφηναν να διαρρεύσει πως βρίσκονται στο σκοτάδι σε ότι αφορά τις έρευνες, είχαν εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Χρειάστηκε όμως μια καλά οργανωμένη επιχείριση με ενισχύσεις έμπειρων δυνάμεων από την Αστυνομία για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου. Και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχουν αρκετές συλλήψεις και προσαγωγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ