ΕΛΛΑΔΑ

«Την χτύπησε και της είπε έχω καλό δικηγόρο» - Τα λόγια 15χρονης που χτύπησε 14χρονη στη Θεσσαλονίκη

«Την χτύπησε και της είπε έχω καλό δικηγόρο» - Τα λόγια 15χρονης που χτύπησε 14χρονη στη Θεσσαλονίκη
Σχολικός εκφοβισμός IN TIME

Ένα ακόμη περιστατικό bullying μεταξύ ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη (28/3), όταν δύο ανήλικες μαθήτριες χτύπησαν μία 14χρονη τους στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, με το ένα εκ των δύο κοριτσιών να λέει, μάλιστα «τώρα πάνε στη μάνα σου, έχω και καλό δικηγόρο».

Οι μαθήτριες, μάλιστα, κατέγραψαν το συμβάν και ανάρτησαν το σχετικό υλικό στο TikTok. Το βίντεο- ντοκουμέντο δείχνει την 15χρονη να αρπάζει το κορίτσι από τα μαλλιά και να τη χτυπάει στο κεφάλι. Η 14χρονη πέφτει στο πεζοδρόμιο με τα γόνατα, όσο εξακολουθεί να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι, σύμφωνα με το thestival.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των ανήλικων κοριτσιών μετέφερε με τη βία τη 15χρονη από την πιτσαρία που βρισκόταν σε άλλο σημείο και ένα από τα κορίτσια την χτυπούσε στο κεφάλι.

«Την χτύπησε και της είπε τώρα πάνε στη μάνα σου, έχω και καλό δικηγόρο»

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο MEGA, ο πατέρας του θύματος, η 15χρονη αφού ξυλοκόπησε άγρια την 14χρονη, της είπε «τώρα πάνε στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις και έχω και καλό δικηγόρο».

Στην αρχή δεν τους έλεγε τι είχε συμβεί και κατάλαβαν τι είχε συμβεί όταν είδαν το βίντεο. Το κορίτσι, όπως λέει, πλέον φοβάται.

«Έγινε από άλλο παιδί έξω (από το σχολείο), το χτύπημα του παιδιού μου. Δεν έχει κάνει παρέα μαζί του, απλώς την ήξερε σαν πρόσωπο. Ήξερε ότι αυτό το πρόσωπο κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια. Την είπε «τώρα πάνε στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις και έχω και καλό δικηγόρο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «όταν βρήκαμε τελικά το βίντεο, τη ρωτήσαμε και μας είπε όλα τα περαιτέρω η κόρη μας. Γιατί είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και τη ρωτούσαμε και μας είπε ‘έπεσα μπαμπά’. Τα γόνατά της ήταν χτυπημένα. Αυτό ήταν και το αποκορύφωμα που είπα τέρμα και εκνευρίστηκα όταν το είδα», είπε αρχικά ο πατέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ