Εισαγγελική παρέμβαση για bullying σε μαθήτρια στον Εύοσμο
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία μια 15χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μαθήτριες, στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Οι γονείς της ανήλικης που έκαναν τη σχετική καταγγελία αναφέρουν δύο περιστατικά ξυλοδαρμού σε βάρος της κόρης τους -εκ των οποίων το ένα αναρτήθηκε στο TikTok- και κάνουν λόγο για συνεχές bullying από ομάδα ανήλικων κοριτσιών. Τονίζουν επίσης ότι απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές εκπαίδευσης αλλά περιορίστηκαν σε απλή επίπληξη.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή προς την εισαγγελέα πρωτοδικών Παναγιώτα Γκίγκα να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να διερευνηθεί η καταγγελία και να εντοπιστούν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Στο επίκεντρο της έρευνας θα βρεθούν οι πράξεις τη απειλής, της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παράβασης καθήκοντος.
Κούβα: Τέσσερις νεκροί, επτά τραυματίες σε μάχη του λιμενικού με σκάφος προερχόμενο από την Φλόριντα
22:06
Πέθανε ο Αντόνιο Τεχέρο Μολίνα, επικεφαλής του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Ισπανία το 1981
22:02
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος - Τι αναφέρει το νοσοκομείο για το βρέφος με μηνιγγίτιδα
21:51
Στην φυλακή οδηγείται πρόεδρος ΠΑΕ που είχε συλληφθεί για παραβιάσεις του αθλητικού νόμου
21:42