ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρθρωση κυκλώματος κοκαΐνης στη Λάρισα - Συλλήψεις και ταυτοποιήσεις πελατών

Εξάρθρωση κυκλώματος κοκαΐνης στη Λάρισα - Συλλήψεις και ταυτοποιήσεις πελατών
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Στη σύλληψη δύο ανδρών, ενός 32χρονου Αλβανού και ενός Λαρισαίου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, για διακίνηση κοκαΐνης.

Ο 32χρονος είχε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο πελατών με δεκάδες Λαρισαίους, 12 εκ των οποίων τα στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 32χρονος Αλβανός ήταν ο άνθρωπος που ήλεγχε τη διακίνηση κοκαΐνης στο Κέντρο της Λάρισας ενώ ο Λαρισαίος είχε ρόλο διανομέα και «εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα» διακινούσε την κοκαΐνη αντί χρηματικού ποσού.

Στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι του 32χρονου αλλοδαπού, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, βρέθηκαν 153 περιτυλίγματα κοκαΐνης, ενώ ο σκύλος της Δίωξης εντόπισε μισό κιλό κοκαΐνης σε 5 νάιλον συσκευασίες που έκρυβε σε έπιπλο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «ο αλλοδαπός συλληφθείς προμήθευε με ποσότητες κοκαΐνης τον ημεδαπό, επίσης συλληφθέντα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, διακινούσε με το Δ.Χ.Ε. αυτ τοκίνητό του, προσυμφωνημένες ποσότητες κοκαΐνης στους λοιπούς καιτηγορουμένους, ενώ επιπλέον, άλλοι δύο δράστες εκ των κατηγορουμένων διακίνησαν κοκαΐνη που προμηθεύτηκαν από τον ημεδαπό συλληφθέντα, σε έτερους χρήστες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ