ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς λεωφορεία για πέντε ώρες η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη

Χωρίς λεωφορεία για πέντε ώρες η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη
Το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στην περιοχή «Φοίνικας» EUROKINISSI / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σε πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, θα προχωρήσουν την Πέμπτη (6/4) οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Ειδικότερα, το σωματείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (4/4) κάνει λόγο για απαξίωση της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη, η οποία, όπως αναφέρει «έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους και το επιβατικό κοινό».

Ταυτόχρονα, σημειώνεται ότι υπάρχει «καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου».

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες, καλούν, επίσης, τα μέσα ενημέρωσης να παρεβρεθούν στη συνέντευξη τύπου, που θα πραγματοποιήσει το σωματείο, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τα προβλήματα που εντοπίζονται στον κλάδο των συγκοινωνιών.

Η ανακοίνωσή του Σωματείου στον ΟΑΣΘ:

«Η συνεχιζόμενη απαξίωση της συγκοινωνίας στην πόλη μας, έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους σε αυτήν αλλά και το επιβατικό κοινό της πόλης μας που παραμένει αποδέκτης της αδιαφορίας διαχρονικά των Κυβερνήσεων και υφίσταται καθημερινά αφάνταστη ταλαιπωρία από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων μας, το Δ/Σ του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, προσκαλεί τα μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 6 Απρίλη 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία του Συνδικάτου μας, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, σε συνέντευξη Τύπου για ενημέρωση επί της κατάστασης που επικρατεί στην συγκοινωνία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ