Νέα στάση εργασίας σήμερα Τετάρτη σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Ανανεώθηκε:
Σε νέα στάση εργασίας, για τρίτη ημέρα, από την έναρξη της βάρδιας έως 9 πμ και από 9 μμ έως την λήξη της, προχωρούν σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ζητώντας ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές.
Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής, καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.
Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ζητούν ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους.
Κατερίνη: Προφυλακίστηκαν δύο στρατιωτικοί για απάτη 8 εκατ. δολαρίων με κρυπτονομίσματα
22:26
Λέων για Μαζωνάκη: Πλασμαφαίρεση και μέθη, επιδεινώνουν την ισχαιμία οδηγώντας στο θάνατο
22:14
Γιαγιά συνελήφθη για επίθεση σε βάρος νηπιαγωγού στα Πατήσια
22:02
Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα που δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο
21:51