ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας των εργαζόμενων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Στάση εργασίας των εργαζόμενων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», συεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με στάση εργασίας σήμερα, Τετάρτη (5/4) από τις 12 το μεσημέρι ως τη λήξη της πρωινής βάρδιας και συγκέντρωση στις 12:30 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Όπως αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων: «Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις δίνοντας αποφασιστική απάντηση στην ένταση του αυταρχισμού και της αυθαιρεσίας της Διοίκησης. Βάζουμε τέρμα στην ασυδοσία και την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων: Άθλιες εργασιακές συνθήκες, περικοπή και των αυτονόητων δικαιωμάτων, πειθαρχικές διώξεις – ποινές, στοχοποίηση διοικητικών υπαλλήλων, απαξίωση επιστημονικού έργου, τιμωρητικές μετακινήσεις, συκοφάντηση εργαζόμενων και συνδικαλιστών από τη διοίκηση κ.ά.

Απαιτούμε Δημόσια – Δωρεάν Υγεία για όλους, μαζικές προσλήψεις προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και πλήρη εργασιακά – μισθολογικά – ασφαλιστικά – επιστημονικά – συνδικαλιστικά δικαιώματα για όλους. Να τοποθετηθεί η συναδέλφισσα Επιμελήτρια Παθολογίας σε παθολογική κλινική του Νοσοκομείου με πλήρεις επιστημονικές αρμοδιότητες σύμφωνα με την οργανική της θέση».

Παράλληλα, η ΕΙΝΑΠ με ανακοίνωσή της αναφέρει πως: «στηρίζει την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για κινητοποίηση την Τετάρτη 05/04/23 με στάση εργασίας 12.00 – 15.00, ενάντια στα ζητήματα της διοικητικής αυθαιρεσίας που έχουν προκύψει και καλύπτει τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. τονίζει πως: «στηρίζει τις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στην Αργυρή Ερωτοκρίτου, ενάντια στον αυταρχισμό της Διοίκησης του Ευαγγελισμού, που γίνονται την Τετάρτη, 5 του Απρίλη 2023, στον Ευαγγελισμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ