ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Απολογείται ο τράπερ και οι δύο συνεργάτες του για το βιασμό 19χρονης

Ρέθυμνο: Απολογείται ο τράπερ και οι δύο συνεργάτες του για το βιασμό 19χρονης
INTIME

Στον ανακριτή Ρεθύμνου οδηγούνται εντός της ημέρας ο τράπερ και οι δύο συνεργοί του οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 19χρονης φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο τράπερ μαζί με τον 23χρονο συνεργάτη του παραδόθηκαν πριν από δύο ημέρες στις αρχές μετά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος τους, ενώ η αστυνομία είχε προχωρήσει, τις προηγούμενες ημέρες, στην σύλληψη του 30χρονου.

Και οι τρεις αναμένεται να απολογηθούν για όσα έχει αταγγέλλει η 19χρονη.

Η καταγγελία της 19χρονης

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το νεαρό κορίτσι, το βράδυ της περασμένης Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος τράπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, η 19χρονη ανέφερε πως μετά τη συναυλία αν και ήταν σε κατάσταση μέθης, πήγε μαζί με έναν 23χρονο, συνεργάτη του τράπερ, σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί, ο 23χρονος της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει εντελώς τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος τράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, αυτοί οι δύο, προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε κάποιους φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 30χρονο στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ