Πειθαρχική έρευνα για τις δημοσιεύσεις των θέσεων Κασιδιάρη ζητά ο ΔΣΑ
Ανανεώθηκε:
Τη διενέργεια προκαταρκτικής πειθαρχικής έρευνας, προκειμένου να διερευνηθεί εάν για την διακίνηση και δημοσιοποίηση των παρεμβάσεων του κρατούμενου Ηλία Κασιδιάρη, μεσολάβησαν δικηγόροι, ζήτησε ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, από τον Πρόεδρο των Πειθαρχικών Συμβουλίων.
Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες δηλώσεις, τοποθετήσεις και παρεμβάσεις του κρατούμενου των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη, που δημοσιεύθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιήλθαν σε αυτά μέσω της συνδρομής του πληρεξουσίου δικηγόρου του.
Σημειώνεται ότι ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» παρά την κράτηση στον Δομοκό, καταφέρνει να διαχειρίζεται καθημερινά τα προφίλ του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φτάνοντας να διοργανώσει μέχρι και τηλεσυνδιάσκεψη, με τη συμμετοχή 150 υποστηρικτών του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πειθαρχικός έλεγχος για την προεκλογική εκστρατεία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους
03:00
Πότε πάει... διακοπές ο Δακτύλιος της Αθήνας - Ποιες περιοχές αφορά
02:00
Τα «όπλα» των ενοικιαστών όταν οι ιδιοκτήτες ζητούν αύξηση ενοικίου
01:00
Επίδομα γέννησης: Ποιοι δήμοι παρέχουν από 1.000 έως 15.000 ευρώ
00:30