ΕΛΛΑΔΑ

Μπόρις Κλέιμαν: Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής

Μπόρις Κλέιμαν: Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής
INTIME / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν μετά την απολογία του στον ανακριτή για την κατηγορία του βιασμού σε βάρος ανήλικης, ενώ του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. 

Ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για βιασμό σε βάρος της 17χρονης που τον κατήγγειλε, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου αλλά και προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο κατηγορούμενος τερματοφύλακας φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε ανάμεσα σε αυτόν και την Βελγίδα μαθήτρια ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε άλλο. Δηλώνει δε, πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του τερματοφύλακα με τον Ολυμπιακό Βόλου λύθηκε μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού.

O τερματοφύλακας είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (11/4) από τις αστυνομικές Αρχές, για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας από το Βέλγιο μέσα σε μπαρ του Κολωνακίου.

Ο ίδιος αρνείται τα όσα του αποδίδονται από την ανήλικη, κατηγορώντας τη μάλιστα ότι εκείνη ευθύνεται, ενώ επάνω του βρέθηκε και 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο στις 10 το πρωί, αλλά πέρασε στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 14:00, καθώς ανέμενε να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις δύο μαρτύρων που πρότεινε προς υπεράσπισή του. Πρόκειται για τον συμπαίκτη του, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος υποστήριξε ότι η ανήλικη προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή κι εκείνος την έδιωξε. «Η κοπέλα είναι εκείνη που το έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε. Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε» είπε ο ποδοσφαιριστής του Βόλου.

Προς υπεράσπιση του κατηγορουμένου γκολκίπερ κατάθεσε και ο φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης. «Είναι όλα ψέματα. Ένας από τα αγόρια της παρέας της ήταν θυμωμένος, που εκείνη καθόταν μαζί του και τον ακολουθούσε, έτσι εκείνος απαίτησε από κείνη να φτιάξει μία ιστορία. Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ, δεν φύγαμε ο ένας από τον άλλον καθόλου. Αυτοί είπαν στα media πως υπήρχαν θέσεις VIP και τέτοια, ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν όλοι στο ίδιο μέρος όπου όλοι μπορούσαν να μας δουν. Χορεύαμε και πείναμε» είπε χαρακτηριστικά.

«Άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια»: Η κατάθεση της 17χρονης

Τα όσα έγιναν στο μπαρ του Κολωνακίου χθες τα ξημερώματα, όπου διασκέδαζε η 17χρονη με τους συμμαθητές της από το Βέλγιο, περιέγραψε στους αστυνομικούς η ανήλικη που όπως καταγγέλλει δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

«Ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε, εμένα και άλλα τέσσερα άτομα, στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει. Τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα» κατέθεσε η μαθήτρια σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στο μπαρ με έναν συμπαίκτη του συνέχισε να την παρενοχλεί, υποστηρίζει η μαθήτρια: «Με πλησίασε ξανά, ξεκίνησε να μου μιλάει, όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο».

Το κορίτσι ζήτησε, όπως λέει, βοήθεια από τους φίλους της για να φύγει από το VIP χώρο του μπαρ και μετά από λίγη ώρα επειδή δεν αισθανόταν καλά επέστρεψε με μια συμμαθήτριά της στο ξενοδοχείο τους. Εκεί πληροφορήθηκε στις 6:00 το πρωί ότι έγινε επεισόδιο στο μπαρ και οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Εκεί πήγε και η ίδια και αναγνώρισε τον 33χρονο.

«Είναι αθώος» υποστηρίζει η σύζυγός του

Τη βεβαιότητά της για την αθωότητα του Μπόρις Κλέιμαν εκφράζει με δηλώσεις της η σύζυγός του, Λιάν.

«Είμαι σίγουρη 100% ότι ο Μπόρις είναι αθώος», τονίζει η Λιάν σε ισραηλινό ΜΜΕ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε από την Ελλάδα που βρίσκεται για να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της. Όπως επισημαίνει στο ίδιο δημοσίευμα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κλέιμαν πριν την σημερινή απολογία του στον ανακριτή, η οποία είναι σε εξέλιξη από το πρωί, την διαβεβαίωσε ότι όλα είναι ψέματα… «Υπάρχει μόνο μια αλήθεια. Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που με κατηγορούν», ήταν τα λόγια του στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

εξάλλου μιλώντας στο MEGA και σκιαγραφόντας την υπερασπιστική γραμμή του ποδοσφαιριστή, η δικηγόρος του ανέφερε:

«Όλες οι λεπτομέρειες θα απαντηθούν σε πολύ λίγες ώρες. Δεν έχουμε να κάνουμε με παιδεραστία ή με βιασμό. Του αποδίδεται μια γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση. Για την ακρίβεια είναι 17 χρονών 11 μηνών και 20 ημερών. Βρίσκονταν εκεί χωρίς καμία συνοδεία, καταναλώνοντας αλκοόλ. Προφανώς και δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ