Κρήτη: Στο αυτόφωρο οδηγός που πάτησε σκυλάκι εν ψυχρώ στο Ηράκλειο
Ανανεώθηκε:
Τη διαδικασία του αυτοφώρου θα περάσει η οδηγός που πάτησε εν ψυχρώ έναν σκύλο με το αυτοκίνητό της το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 13/04 στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία συνελήφθη.
Πηγές από το γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, αναφέρουν ότι ο υπουργός ασχολήθηκε προσωπικά με την υπόθεση.
Το περιστατικό, που προκαλεί αποτροπιασμό, έγινε περίπου στις 18:30 χθες το απόγευμα σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης. Ο σκύλος βρισκόταν σε ένα στενό.
Όπως φαίνεται σε βίντεο, η οδηγός ενός αυτοκινήτου που κινείτο εκείνη την ώρα στο στενό, είχε πλήρη ορατότητα του σκύλου που βρισκόταν στη μέση του δρόμου. Ωστόσο, αντί να περιμένει να φύγει το ζώο, πήρε φόρα και εν ψυχρώ κινήθηκε καταπάνω του πατώντας το. Η οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου και τράπηκε σε φυγή.
Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του ζώου στο Flashnews.gr, δυστυχώς ο σκύλος φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, στο πίσω του πόδι έχει βαθύ τραύμα, ενώ διαπιστώθηκε και εσωτερική αιμορραγία.
Επίθεση με μαχαίρι στο Τελ Αβίβ: Ένας σοβαρά τραυματίας, υπό διερεύνηση τα αίτια
15:51
Νέα απειλή Λαριτζανί: Μπλακ άουτ σε όλη την περιοχή, αν καταστραφεί το ιρανικό ηλεκτρικό δίκτυο
15:47
Χαλκίδα: Θρίλερ με 35χρονο νεκρό άνδρα κοντά σε δημοτικό σχολείο
15:45
Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών η Ελένη Ζαρούλια – Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή
15:42