ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυροβολισμών στα Άνω Λιόσια

Βίντεο - ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυροβολισμών στα Άνω Λιόσια
Screen Grab / Mega

Η καταδίωξη που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στα Άνω Λιόσια και η ανταλλαγή πυροβολισμών, όταν άγνωστοι επιχείρησαν να εμβολίσουν ένα περιπολικό και ενώ είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυροβολισμών με άλλο όχημα, καταγράφηκαν από κάμερες. 

Και μάλιστα, το βίντεο που έφερε στο φως το MEGA παραπέμπει κυριολεκτικά σε... αστυνομική ταινία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ενός οχήματος με δύο επιβάτες. Οι σφαίρες βρήκαν το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος και οι δράστες τράπηκαν άμεσα σε φυγή.

Περιπολικό τους εντόπισε και τους καταδίωξε λίγα λεπτά αργότερα, όμως εκείνοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο - ντοκουμέντο, εμβόλισαν το όχημα της αστυνομίας και διέφυγαν.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο οι Αρχές εκτιμούν ότι ανήκει σε έναν από τους δράστες των πυροβολισμών. Το όχημα των δραστών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η επεισοδιακή αστυνομική καταδίωξη σημειώθηκε στην οδό Φυλής και Βλαστού στα Άνω Λιόσια. Μετά από αναζήτηση στη γύρω περιοχή, εντοπίστηκε στην οδό Αναγεννήσεως το όχημα των δραστών, με τους ίδιους, όμως, να έχουν εξαφανιστεί. Οι Αρχές, πάντως, εκτιμούν ότι πολύ εύκολα θα διαπιστώσουν την ταυτότητά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ