ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων: «Γεύμα Αγάπης» την Κυριακή του Πάσχα στο Ρουφ

Δήμος Αθηναίων: «Γεύμα Αγάπης» την Κυριακή του Πάσχα στο Ρουφ
INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Εορταστικό τραπέζι ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, ετοιμάζει για όλους τους άστεγους συμπολίτες ο Δήμος Αθηναίων, στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου.

Στο μεγάλο ανοιχτό γεύμα, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ*, έχουν προσκληθεί όλοι όσοι φιλοξενούνται στις δομές της πόλης, καθώς και συμπολίτες μας που εξακολουθούν να ζουν στους δρόμους της Αθήνας.

Το τραπέζι θα πλαισιωθεί από παραδοσιακό γλέντι, που διοργανώνει ο δήμος, συνοδεία ζωντανής ορχήστρας του σολίστ του μπουζουκιού, Σπύρου Πολυκανδριώτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιραστούν γιορτινά εδέσματα, πασχαλινά τσουρέκια και κόκκινα αυγά, τα οποία αποτελούν προσφορά χορηγών.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση του Πασχαλινού γεύματος υποστηρίζεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), καθώς και τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου.

*Το εορταστικό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) αποτελεί προσφορά της εταιρείας Lidl Hellas.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ