Επιστροφή εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη - Ουρές στα διόδια Αιγινίου και Μαλγάρων
Ανανεώθηκε:
Ουρές οχημάτων έχουν σχηματιστεί από το μεσημέρι της Δευτέρας (17/4) στα διόδια του Αιγινίου και των Μαλγάρων, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και το τμήμα της Εθνικής Οδού πριν από τη σήραγγα της Κατερίνης, με καθυστερήσεις περίπου 10 έως 15 λεπτών.
Σε κάθε περίπτωση, οι οδηγοί χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς σε μεγάλα τμήματα του δικτύου ο καιρός είναι βροχερός, ενώ σε ορισμένες περιοχές προβλέπονται καταιγίδες τις επόμενες ώρες.
100% πληρότητα τα ΚΤΕΛ
Ταυτόχρονα, με 100% πληρότητα και αυξημένα δρομολόγια συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης, περίπου 30 δρομολόγια είναι προγραμματισμένα στη γραμμή Θεσσαλονίκη- Αθήνα και άλλα 25 στην αντίστροφη (έναντι περίπου 20 συνολικά τις καθημερινές), ενώ η κίνηση εκτιμάται ότι θα συνεχίσει να είναι αυξημένη καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.
11 ταινίες που ξεχωρίζουν τον Οκτώβριο: Από τον Τομ Κρουζ μέχρι τον «τετράωρο» Ίλον Μασκ
08:11
Ντέιβιντ Γκρος, Νόμπελ Φυσικής: «Οι πιθανότητες η ανθρωπότητα να ζήσει άλλα 50 χρόνια είναι μικρές»
08:04
«Ανακαίνιση κατοικίας»: Πότε εκπνέει η προθεσμία - Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 46.000 ευρώ
07:58
Πλάκα: Ξεκινούν οι αυτοψίες στα διπλανά κτήρια - Στο μικροσκόπιο η εγκατάσταση αερίου στον 2ο όροφο
07:55