ΕΛΛΑΔΑ

Με κλεμμένο όπλο αστυνομικού οι πυροβολισμοί στα Άνω Λιόσια

Με κλεμμένο όπλο αστυνομικού οι πυροβολισμοί στα Άνω Λιόσια
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / Eurokinissi

Με το όπλο αστυνομικού το οποίο είχε κλαπεί το περασμένο Ιανουάριο μέσα από το σπίτι του στην περιοχή της Ηλιούπολης, ο 24χρονος Ρομά είχε ανοίξει πυρ για να λύσει τις διαφορές του σε ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας, μια γυναίκα και δύο παιδιά πριν από μερικές ημέρες στα Άνω Λιόσια.

Το περιστατικό τότε είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς ο δράστης προσπαθώντας να εξαφανιστεί από το σημείο που είχε επιτεθεί, εμβόλισε περιπολικό ευτυχώς χωρίς όμως να τραυματίσει κάποιον.

Χθες βράδυ οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εντόπισαν τον 24χρονο δράστη των πυροβολισμών και των συνέλαβαν αφού νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του.

Όπως μάλιστα προέκυψε από την έρευνα, δράστης και θύματα είχαν διαφορές και νωρίτερα το απόγευμα το θύμα είχε μαζί με έναν ακόμα άνδρα επίσης Ρομά, ανοίξει πυρ με κυνηγετικό όπλο στο σπίτι ενός από τους συγκατηγορούμενους του 24χρονου συλληφθέντα.

Οι αρχές ασφαλείας έκαναν έρευνα γύρω από το σπίτι του 24χρονου και εντόπισαν το πιστόλι με το οποίο είχε πυροβολήσει τα θύματά του στα Άνω Λιόσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ