ΕΛΛΑΔΑ

«Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;», λέει η Κατερίνα Στεφανίδη για τη μητέρα της

«Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;», λέει η Κατερίνα Στεφανίδη για τη μητέρα της
H Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη AP Photo

Για την ανάρτηση της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη που προκάλεσε δημόσια κατακραυγή, τοποθετήθηκε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της, Ζωής Βαρελή – Στεφανίδη η οποία είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, προχώρησε σε προσβλητική ανάρτηση για την κοπέλα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη.

Μετά την κατακραυγή η κα Ζωής Βαρελή – Στεφανίδη αναγκάστηκε να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση, ζητώντας συγγνώμη για το «σοβαρό ατόπημα» στο οποίο υπέπεσε, ωστόσο θέση για την ανάρτησή της, πήρε και η κόρη της.

Όταν χρήστης του Twitter τάγκαρε την Κατερίνα Στεφάνιδη κάτω από την ανάρτηση της μητέρας της γράφοντας «Να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό», η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε:

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;».

Παρόμοιο σχόλιο δέχθηκε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου χρήστης απευθυνόμενος στην πρωταθλήτρια έγραψε: «Κατερίνα θα περίμενα να πάρεις θέση στην απίστευτη μισογυνιστική σεξιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Είναι απίστευτη ανάρτηση. Απίστευτη. Είναι δυνατόν με μια κόρη σαν και εσένα, πρότυπο και αγωνίστρια, η μητέρα σου να κάνει τέτοια επιθετική ανάρτηση κατά γυναίκας. Απίστευτη».

Η χρυσή Ολυμπιονίκης απάντησε «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα κι τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Η επίμαχη ανάρτηση

Η υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε σχόλιο στο Twitter κατά της Ελένης Χρονοπούλου.

Η ανάρτηση προσκάλεσε την οργισμένη αντίδραση χρηστών στο twitter με αποτέλεσμα μετά από λίγο η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη να την κατεβάσει.

H αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

Άμεση ήταν η αντίδραση και του ΠΑΣΟΚ με τον εκπρόσωπο Τύπου Δημήτρη Μάντζο να σημειώνει πως «μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ