ΕΛΛΑΔΑ

Διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά τη χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη

Διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά τη χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Διαγράφηκε, όπως είχε γράψει πρώτο το CNN Greece, ο Βασίλης Μίγας, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος προέβη σε χυδαία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπόθεση Γεωργούλη.

«O ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ίδια ώρα, στα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος το πρωί της Πέμπτης του Πάσχα επιμένουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία με τις οποίες επικοινώνησε το CNN Greece σε σχέση με «παρατράγουδα» υποψηφίων και στελεχών του για την υπόθεση Γεωργούλη.

«Η στάση μας ήταν ξεκάθαρη κι ακαριαία: Καμία συγκάλυψη, είμαστε με τα θύματα. Η ΝΔ κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τολμούν να πουν το ίδιο;», αναρωτιούνται στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας πως στο κυβερνών κόμμα θα έπρεπε να κοιτούν τα χάλια τους αντί να επιτίθενται στην αξιωματική αντιπολίτευση που αντέδρασε ακαριαία.

Αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει ζήτημα αποκλεισμού από το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκη της ελεύθερης επαγγελματία Αναστασίας Γαϊταρτζή για ανάρτηση που έκανε στις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπόθεση Γεωργούλη.

Η κυρία Γαϊταρτζή, πάντως, έχει κάνει αρκετές υβριστικές αναρτήσεις στις προσωπικές της σελίδες στα σόσιαλ μίντια στο πρόσφατο παρελθόν, με τον χαρακτηρισμό «Κούλης» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι από τις πιο επιεικείς.

Όσο για την αναπαραγωγή πρωτοσέλιδου του «Μακελειού» από την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στην Ανατολική Αττική, Ζωή Βαρέλη- Στεφανίδη, μητέρας της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, στην Κουμουνδούρου έκαναν αποδεκτή τη συγγνώμη της και δεν τίθεται πλέον θέμα μη συμμετοχής της στα ψηφοδέλτια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ