ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας - Εντοπίστηκε στην Τούμπα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας - Εντοπίστηκε στην Τούμπα
Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα INTIME/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας, ο οποίος αναζητείτο από τις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Μακεδονία», ο άνδρας εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου (22/4), καθώς τις προηγούμενες ημέρες οι έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν επεκταθεί σε διάφορες περιοχές.

Τις περασμένες ημέρες οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο ο 34χρονος δράστης της δολοφονίας να είχε βάλει τέλος στη ζωή του, κάτι που τελικώς διαψεύστηκε.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 34χρονου που σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα, «επιστρατεύοντας» ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για να βοηθήσουν στις έρευνες.

Η σορός της ηλικιωμένης γυναίκας είχε βρεθεί, μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού, φέροντας τραύμα στο κεφάλι.

Όλο αυτό το διάστημα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται πως περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές αποφεύγοντας τη σύλληψή του.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης ενώπιον των οποίων καλείται να απολογηθεί.

Ο άνδρας είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι του, στο οποίο ομολογούσε το έγκλημά του.

Στο σημείωμα ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα του, ηλικίας 71 ετών, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, πράγμα που τον είχε κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ