ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι» σε ντιμπέιτ Μητσοτάκη – Τσίπρα από το Σκέρτσο

«Όχι» σε ντιμπέιτ Μητσοτάκη – Τσίπρα από το Σκέρτσο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος EUROKINISSI

«Όχι» σε ντιμπέιτ μόνο μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

Ερωτηθείς σχετικά στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Όχι, μάλιστα θα καταθέσουμε γραπτό υπόμνημα με τις θέσεις μας για το πώς βλέπουμε τη διενέργεια του ντιμπέιτ αύριο. Ο στόχος είναι η συζήτηση αυτή να γίνει στη Διακομματική τη Δευτέρα. Επιθυμούμε και βλέπουμε τη χρησιμότητα για ένα ντιμπέιτ και με τα έξι κόμματα, ώστε να αναδειχθούν οι θέσεις, οι προγραμματικές συγκλίσεις αλλά και αποκλίσεις στο πλαίσιο της κάλπης της απλής αναλογικής. Αυτό είναι το αναγκαίο πολιτικά να γίνει σε αυτή τη φάση».

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα, σε πρωινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, σχετικά με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που ανακοινώθηκε χθες και ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αντιγραφέας του ΣΥΡΙΖΑ», καθώς και ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα επιφέρει «τσουνάμι πλειστηριασμών», ο κ. Σκέρτσος απάντησε:

«Βλέπω μια μεγάλη αμηχανία για το πρόγραμμα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι φιλόδοξο, ολοκληρωμένο και αγγίζει όλα τα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που αντιγράφει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει υιοθετήσει αυτολεξεί συνθήματα και μηνύματά του.

Εδώ και μήνες μιλάει για μια Ελλάδα που δεν θα πρέπει απλά να μείνει στην Ευρώπη αλλά είναι Ευρώπη, κάνει εμφανίσεις στο TikTok παρόμοιες με τον πρωθυπουργό, προχθές στην Κω μας είπε πράγματα για την υγεία που ο ίδιος έχει καταψηφίσει, και τώρα τα παρουσιάζει σαν δικές του ιδέες .

Κάνει αυτό που λέγεται στη γλώσσα της επικοινωνίας «mirroring» και βρίσκεται σε αμηχανία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ