Θεσσαλονίκη: Βρήκαν κρυμμένη κάμερα σε δωμάτιο Airbnb
Ανανεώθηκε:
Κρυμμένη σε ένα ρολόι, βρήκε μία παρέα από την Πελοπόννησο, κάμερα σε δωμάτιο Airbnb που είχαν κλείσει για να περάσουν τέσσερις ημέρες στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 62χρονος ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει την κάμερα στο διαμέρισμα, καταγράφοντας παράνομα τις προσωπικές στιγμές των πελατών του.
Η κάμερα έγινε αντιληπτή όταν κάποιος από την παρέα αγόρασε ένα ρολόι και έψαχνε μπαταρίες από άλλη συσκευή στο διαμέρισμά. Τότε άνοιξε το ήδη υπάρχον ρολόι για να πάρει τις μπαταρίες του, και διαπίστωσε ότι πίσω του είχε μία θύρα USB.
Όταν το άνοιξε βρήκε μία κρυφή κάμερα στο νούμερο 6 του ρολογιού, και ενημέρωσε αμέσως την ασφάλεια.
Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων ενώ η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντικατέστησε την Κασιμάτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης
18:39
Συνεδριάζει για πρώτη φορά στο Κάιρο η μεταβατική επιτροπή που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
18:30
Δύο συλλήψεις στη Ζάκυνθο για παράνομη βία και παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και ναρκωτικά
18:22
Ηράκλειο: «Χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του 70χρονου που έχασε τον προσανατολισμό του
18:13