ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Η πρώτη δήλωση της συζύγου του για τις συλλήψεις

Γιώργος Καραϊβάζ: Η πρώτη δήλωση της συζύγου του για τις συλλήψεις
Το σημείο στον Άλιμο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021 EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Αρχίζει να δικαιώνεται η μνήμη του Γιώργου», δήλωσε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, μετά τις δύο συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για τη δολοφονία του συζύγου της  Γιώργου Καραϊβάζ.

Η κα Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ ευχαρίστησε την ελληνική αστυνομία, τονίζοντας ότι ήταν πεπεισμένη ότι θα υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση.

«Το πίστευα. Ήμουν πεπεισμένη από τις επαφές μου με τον διευθυντή του Ανθρωποκτονιών, ότι θα έχει θετική έκβαση με συλλήψεις», είπε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά για το εάν γνωρίζει αν θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις, η χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου ανέφερε ότι δεν το γνωρίζει και τόνισε πως «για να προβούν στις συλλήψεις αυτές, έχουν όλο το πλαίσιο της δολοφονίας του Γιώργου».

Τέλος, ευχαρίστησε την ΕΛΑΣ και είπε ότι της είχαν πει ότι η εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ, ήταν θέμα τιμής για της Αρχές. «Ευχαριστώ τους Έλληνες αστυνομικούς που με κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν αυτούς τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ