Πυροβόλησαν αστυνομικό της ομάδας «Ζ» στο χέρι με αεροβόλο
Ανανεώθηκε:
Πυρά από αεροβόλο όπλο δέχθηκε της ομάδας «Ζ» το μεσημέρι της Κυριακής (30/4) στη συμβολή των οδών Όλγας και Παρασκευοπούλου, στη Θεσσαλονίκη.
Ο άνδρας της ομάδας «Ζ» που βρισκόταν στο σημείο ενισχυτικά για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο πλαίσιο του μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος όταν, σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα Voria.gr, δέχθηκε πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο στο χέρι από άγνωστο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί, λόγω και της στολής που φορούσε. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424.
Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, στο συμβάν έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί και άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι ερεύνησαν εξονυχιστικά την περιοχή έως και τις σχάρες των υπονόμων που υπάρχουν εκεί για τυχόν βλήματα από το αεροβόλο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία Καραϊβάζ: Το βαρύ «χαρτί» της ΕΛ.ΑΣ, τα πρόσωπα – κλειδιά και τα τελευταία στοιχεία
Σύλληψη πέντε ατόμων στη Θεσσαλονίκη για αρπαγή αλλοδαπού - Ζητούσαν λύτρα
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι 7 περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24
Χειροπέδες σε επτά άτομα για «φρουτάκια» στην Θεσσαλονίκη
11:21
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06