Τρεις συλλήψεις μετά την καταγγελία 22χρονης για ομαδικό βιασμό στον Τύρναβο
Ανανεώθηκε:
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των υπόπτων για το βιασμό μίας νεαρής 22χρονης κοπέλας το απόγευμα του Σαββάτου 6/5 στον Τύρναβο.
Σύμφωνα με το paidis.com, όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, τρία άτομα κατηγορούνται για βιασμό και συνελήφθησαν, ενώ ένας ακόμη φίλος τους που θεωρείται συνεργός τους κρατείται.
Καθώς οι τρεις δράστες και ο φίλος τους είναι ανήλικοι, όλοι τους ηλικίας 17 ετών, αναμένεται να οδηγηθούν μαζί με τους γονείς τους στον Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη κοπέλα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από 4 ή 5 άτομα τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν.
Οι δράστες σύμφωνα με την κοπέλα είναι Έλληνες.
Πθανότατα σήμερα να υπάρξει και γνωμάτευση του ιατροδικαστή που θα κληθεί να εξετάσει την κοπέλα.
Το αποτρόπαιο συμβάν έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία που για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπη με τέτοια υπόθεση βιασμού τα τελευταία χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καταγγελία 19χρονης για ομαδικό βιασμό στον Τύρναβο - Προσαγωγές από την αστυνομία
«Πυρά» ΝΔ σε Ανδρουλάκη: Πολιτικός κατήφορος - Δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κραυγές των ακραίων
20:14
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής για Λιβανό και Αραμπατζή
20:04
Τιτάνια μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στο Ίλιον: Στάχτη έγιναν επιχείρηση και διαμερίσματα (vids)
20:00
Ένωση Εισαγγελέων για το ψήφισμα του ΔΣΑ περί παραίτησης Τζαβέλλα: «Πλήγμα για τη Δικαιοσύνη»
19:52