ΕΛΛΑΔΑ

Τύρναβος - Ομαδικός βιασμός 22χρονης: Στον ανακριτή οι τέσσερις κατηγορούμενοι

Τύρναβος - Ομαδικός βιασμός 22χρονης: Στον ανακριτή οι τέσσερις κατηγορούμενοι
INTIME

Στον ανακριτή οδηγούνται εντός της ημέρας οι τέσσερις ανήλικοι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 22χρονης κοπέλας, όταν έφυγε από το παζάρι του Τυρνάβου το περασμένο Σάββατο (6/5).

Οι τρεις συλληφθέντες ηλικίας 16 και 17 ετών οδηγήθηκαν τη Δευτέρα (8/5) στον εισαγγελέα, ο οποίος απήγγειλε κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο -η κοπέλα αντιμετωπίζει νοητική στέρηση- ενώ ο τέταρτος, ηλικίας 14 ετών κατηγορείται για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την συμμετοχή και άλλων ατόμων, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, πέντε είναι οι φερόμενοι ως δράστες.

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη χρήση βίας στην σεξουαλική επαφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού έχουν συλληφθεί και οι γονείς των εμπλεκομένων με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα η 22χρονη αναμένεται να εξεταστεί και από τον αρμόδιο ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου (6/5) εξετάστηκε από γυναικολόγο του Νοσοκομείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ