Αύριο το τελευταίο αντίο στον Λάζαρο Λασκαρίδη - Η επιθυμία της οικογένειας
Αύριο στις 13:30 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου και αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη.
Ο Λασκαρίδης έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Στις 27 Απριλίου έπεσε στο κενό από ύψος τεσσάρων μέτρων ενώ έδινε το παρών σε εκδήλωση στη δημοτική βιβλιοθήκη του δήμου.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά και κατέληξε χθες.
Σε ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, έκανε γνωστή την παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να διατεθούν δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.
Ο εκλιπών ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ΄΄και υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, και εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος από το 2014. Από το 2019 είχε συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, και ήταν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Καλλιθέα για το θάνατο του αντιδημάρχου, Λάζαρου Λασκαρίδη
Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης
Το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας: Κρίσιμη η κατάσταση του μετά το χειρουργείο
Ομάδα Ρώσων χάκερ πίσω από το πλαστό βίντεο που προανήγγειλε την παραίτηση Μερτς λέει το Βερολίνο
20:13
Θρήνος στην Πάτρα για βρέφος μόλις οκτώ ημερών – Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Νεογνών
20:02
Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Θέμα χρόνου ο θάνατός του λένε ιρανικά ΜΜΕ
19:53
Πέθανε ο θρυλικός παραγωγός Γουίλιαμ Όρμπιτ - Γνωστός για τις συνεργασίες με Μαντόνα, Blur και U2
19:42