ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της
INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 71χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία λίγες μέρες πριν είχε τραυματίσει σοβαρά με μαχαίρι τον γιο της στον ύπνο του, και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ισχυρίστηκε ότι μπέρδεψε τον 44χρονο γιο της με τον σύζυγό της και τον τραυμάτισε κατά λάθος στο κεφάλι.

Το επεισόδιο συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με την 71 ετών κατηγορούμενη να πιέζει με το δάχτυλό της το κεφάλι του 44χρονου γιου της, τραυματίζοντάς τον σε σημείο όπου παλαιότερα είχε χειρουργηθεί.

Τόσο η ίδια όσο και ο γιος της, αντιμετωπίζουν σύμφωνα με πληροφορίες ψυχολογικά προβλήματα, και δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσουν τους λόγους της πράξης της, ενώ ο ανακριτής έκανε δεκτό το αίτημα που υποβλήθηκε διά του συνηγόρου της για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο 44χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Απολογούμενη η ηλικιωμένη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα, όπως και ο γιος της, δεν ήταν σε θέση να αιτιολογήσει την πράξη της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ