Νεκρή 12χρονη στην Καλλιθέα: «Πέρασε με κόκκινο ο οδηγός» - Τι ισχύει με το ΚΤΕΟ του ΙΧ
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του 12χρονη στην Καλλιθέα, την ώρα που αρκετές μαρτυρίες αναφέρουν ότι παραβίασε κόκκινο σηματοδότη λίγο πριν χτυπήσει θανάσιμα την κοπέλα.
Υπενθυμίζεται ότι βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει το όχημα να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Θησέως.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες της σύγκρουσης, αναφέρουν πως ο οδηγός την τελευταία στιγμή προσπάθησε να «κόψει» αριστερά το τιμόνι, όμως, δεν κατάφερε να αποφύγει το παιδί.
Το αυτοκίνητο με τη δεξιά πλευρά του χτύπησε το κορίτσι, το οποίο εκσφενδονίστηκε στον αέρα ενώ το όχημα από την αριστερή πλευρά χτύπησε στη νησίδα του δρόμου.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο οδηγός δεν είχε περάσει το όχημά του ούτε από έλεγχο ΚΤΕΟ, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να ήταν ακόμη και ακατάλληλο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού που παρέσυρε τη 12χρονη στην Καλλιθέα
Καλλιθέα: Νεκρή η 12χρονη που την παρέσυρε αυτοκίνητο
Θάνατος 12χρονης στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο οδηγός - Πώς την παρέσυρε με το αυτοκίνητο
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 2.217 θέσεις στο Δημόσιο της προκήρυξης 8Κ/2024
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30
«Ανεπιθύμητος» για τη Ρωσία ο γερμανικός φορέας ενημέρωσης Deutsche Welle
23:57