Λάζαρος Λασκαρίδης: Σήμερα η κηδεία - Η επιθυμία της οικογένειας
Ανανεώθηκε:
Σήμερα, Τετάρτη 10/5 στις 13:30 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου και αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη.
Ο Λασκαρίδης έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Στις 27 Απριλίου έπεσε στο κενό από ύψος τεσσάρων μέτρων ενώ έδινε το παρών σε εκδήλωση στη δημοτική βιβλιοθήκη του δήμου.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά και κατέληξε τη Δευτέρα 8/5.
Σε ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, έκανε γνωστό ότι παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να διατεθούν δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων (Εθνική Τράπεζα, IBAN GR0501104890000048920124137).
Ο εκλιπών ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» και υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, και εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος από το 2014. Από το 2019 είχε συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, και ήταν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Καλλιθέα για το θάνατο του αντιδημάρχου, Λάζαρου Λασκαρίδη
Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15
Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio είναι και πάλι διαθέσιμες!
09:11
ΗΠΑ: Το χιόνι ξεπέρασε το ιστορικό του 1978, καμπανάκι για νέο «κύμα» κακοκαιρίας - Στο «σκοτάδι» 250.000 νοικοκυριά, κλειστά σχολεία
09:00
Καιρός: «Μία χώρα, δύο εποχές» τις επόμενες ημέρες - Βοριάδες στο Αιγαίο, υψηλές θερμοκρασίες στο Ιόνιο
08:53