ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Κατέρρευσε στο νοσοκομείο ο πατέρας και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική

Άρτα: Κατέρρευσε στο νοσοκομείο ο πατέρας και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική
EUROKINISSI

Συνεχίζεται το δράμα που εκτυλίσσεται τα τελέυταία εικοσιτετράωρα στην Άρτα, μετά τον άδικο χαμό του μωρού που το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο, με τον 37χρονο να καταρρέει στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη 10/5 του σκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 37χρονος πατέρας που κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Άρτας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην ψυχιατρική του νοκομείου.

Και η 27χρονη μητέρα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, έχωντας στο πλευρό της την οικογένειά της αλλά και τους ψυχολόγους.

Το Σάββατο η κηδεία του μωρού

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) αναμένεται να γίνει η κηδεία του άτυχου βρέφους, 5,5 μηνών, το οποίο ξέχασε ο 37χρονος πατέρας του κλειδωμένο στο αυτοκίνητό του στην Άρτα.

Η τοπική κοινωνία, αλλά και όλο το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο με την υπόθεση, με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης να έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Alpha, το πόρισμα του θανάτου του μικρού παιδιού «έδειξε» ότι αιτία θανάτου του βρέφους ήταν το πνευμονικό οίδημα.

Ωστόσο, για να γίνει η κηδεία θα πρέπει το παιδί πρώτα να βαφτιστεί, αυξάνοντας έτσι και άλλο τον πόνο της οικογένειας η οποία έχασε τόσο άδοξα το μονάκριβο αγγελούδι της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ