ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: Δεν έχει καμία σχέση το γραφείο μου με τη δικηγόρο Κασιδιάρη

Κούγιας: Δεν έχει καμία σχέση το γραφείο μου με τη δικηγόρο Κασιδιάρη
Ο Αλέξης Κούγιας ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Πως δεν έχει καμία σχέση το γραφείο του με τη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη, δηλώνει κατηγορηματικά ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Σημειώνει πως πριν χρόνια έκανε άσκηση στο γραφείο του και απομακρύνθηκε «λόγω σοβαρότατων προβλημάτων που ανέκυψαν μετά την άσκησή της».

«Δυστυχώς, η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί το όνομά μου εκθέτοντάς με», αναφέρεται στην ανακοίνωση, με τον κ. Κούγια να εκφράζει τη λύπη του που δέχθηκε την παράκληση του πατέρα της να τη δεχθεί για ασκούμενη.

«Δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζω ούτε το χαρακτήρα της, ούτε το πώς θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον αυτή την ευεργεσία, την οποία της έκανα», τονίζει ο κ. Κούγιας.

Επαναλαμβάνει πως δεν διατηρεί ούτε καν την ελάχιστη προσωπική σχέση ή έστω τυπική επαφή με την δικηγόρο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η δικηγόρος του κου Κασιδιάρη ουδεμία σχέση έχει με το δικηγορικό μου γραφείο από πολλών ετών.

Έκανε άσκηση στο γραφείο μου, όπως έχει συμβεί και με περισσότερους από 100 δικηγόρους, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ξεχωριστή καριέρα είτε ως συνάδελφοι, είτε ως Δικαστές, είτε ως Εισαγγελείς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, αλλά η συγκεκριμένη έχει απομακρυνθεί από το γραφείο μου λόγω σοβαρότατων προβλημάτων που ανέκυψαν μετά την άσκησή της.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί το όνομά μου εκθέτοντάς με.

Δεν διατηρώ μαζί της ούτε καν την ελάχιστη προσωπική σχέση ή έστω τυπική επαφή.

Δυστυχώς, όταν δέχτηκα την παράκληση του πατέρα της και την δέχτηκα για ασκούμενη στο γραφείο μου, δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζω ούτε το χαρακτήρα της, ούτε το πώς θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον αυτή την ευεργεσία, την οποία της έκανα.

Αθήνα, 12/5/2023
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Κούγιας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ