Νέα προθεσμία έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου
Νέα προθεσμία για αύριο (13/5) το πρωί ζήτησαν και έλαβαν οι δύο νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.
Η νέα προθεσμία δόθηκε, καθώς δια των πληρεξούσιων δικηγόρων τους κατέθεσαν αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας, η οποία θα εξεταστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία.
Πρόκειται για άτομα ηλικίας 53 και 54 ετών οι οποίοι φέρονται να μετέφεραν το πτώμα του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου το 2012.
Οι συλλήψεις έγιναν τη Δευτέρα (8/5) στην Αθήνα, έπειτα από εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον δεύτερο τακτικό ανακριτή, στον οποίο και οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη. Επίσης, έγιναν και έρευνες σε σπίτια και οχήματα σε τοποθεσία στα Δερβενοχώρια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύο συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου
«Θα γίνουν και άλλες συλλήψεις» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26