Νέα προθεσμία έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου
Νέα προθεσμία για αύριο (13/5) το πρωί ζήτησαν και έλαβαν οι δύο νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.
Η νέα προθεσμία δόθηκε, καθώς δια των πληρεξούσιων δικηγόρων τους κατέθεσαν αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας, η οποία θα εξεταστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία.
Πρόκειται για άτομα ηλικίας 53 και 54 ετών οι οποίοι φέρονται να μετέφεραν το πτώμα του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου το 2012.
Οι συλλήψεις έγιναν τη Δευτέρα (8/5) στην Αθήνα, έπειτα από εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον δεύτερο τακτικό ανακριτή, στον οποίο και οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη. Επίσης, έγιναν και έρευνες σε σπίτια και οχήματα σε τοποθεσία στα Δερβενοχώρια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύο συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου
«Θα γίνουν και άλλες συλλήψεις» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου
ΔΕΘ 2026: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ με 3.500 αστυνομικούς - Τα μέτρα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
09:40
FT: «Δώρο» ύψους 200 εκατ. ευρώ από την ΕΕ στη Γροιλανδία - Θα διατεθούν σε ΑΠΕ και θαλάσσια καλώδια
09:28
Σάλος στη Βρετανία με συνεργάτη του Φάρατζ: Προσπάθησε να εξασφαλίσει δωρεά μέσω πλάγιας οδού
09:15
Καιρός: Ζεστό Σαββατοκύριακο με ισχυρούς ανέμους - Σκαμπανεβάσματα του υδράργυρου από Δευτέρα
09:03