ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Στον ανακριτή ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 13χρονη

Καλλιθέα: Στον ανακριτή ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 13χρονη
Λουλούδια στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα την12χρονη μαθήτρια INTIME/ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/5) ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε το 13χρονο κοριτσάκι από την Καλλιθέα.

Ο οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προκλήθηκε ο θάνατος, με την πράξη να είναι κακουργηματική αλλά και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα συνέβη στις 8 Μαΐου όταν το κοριτσάκι επέστρεφε στο σπίτι του, το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο του δυστυχήματος.

Η σφοδρή σύγκρουση έγινε όταν το νεαρό κορίτσι, προσπάθησε να περάσει το δρόμο προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο, στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, και συγκεκριμένα, στο ύψος του Οίκου Τυφλών στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το neakallithea.gr., ο 32χρονος προκειμένου να αποφύγει το κορίτσι, προσέκρουσε πάνω στην πόρτα του κτηρίου του Οίκου Τυφλών και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Μετά το τροχαίο, το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, όπου δυστυχώς κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ