Τραγωδία: Αυτοκτόνησε μαθήτρια μέσα σε ιδιωτικό σχολείο
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή (12/5) σε ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι, όπου μία μαθήτρια 14 ετών αυτοκτόνησε. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτόχειρας είναι κόρη ξένων διπλωματών και έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 4ο όροφο του σχολείου.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως, οι διασώστες μόλις έφτασαν στο σχολείο επιβεβαίωσαν τον ακαριαίο θάνατο.
Οι καθηγητές, σοκαρισμένοι, κράτησαν τους υπόλοιπους μαθητές στις αίθουσες για να μην δουν το αποτρόπαιο θέαμα και λίγο αργότερα κλήθηκαν οι γονείς για να παραλάβουν τα παιδιά τους.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ήταν το κίνητρο της μαθήτριας της Β' Γυμνασίου, αλλά ούτε και αν υπήρξε κάποιο σημείωμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτός είναι ο ύποπτος φάκελος που εστάλη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυρώθηκε η νέα συμφωνία με τη Hellenic Train: Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες
20:36
ΕΛΛΑΔΑ
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27
ΚΟΣΜΟΣ
Πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο, μετά από προειδοποίηση για εκκένωση χωριού
20:18
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών - Όταν η αποκάλυψη αποκτά νέα φωνή και επικίνδυνο βάθος
20:10
ΚΟΣΜΟΣ