Τραγωδία: Αυτοκτόνησε μαθήτρια μέσα σε ιδιωτικό σχολείο
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή (12/5) σε ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι, όπου μία μαθήτρια 14 ετών αυτοκτόνησε. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτόχειρας είναι κόρη ξένων διπλωματών και έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 4ο όροφο του σχολείου.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως, οι διασώστες μόλις έφτασαν στο σχολείο επιβεβαίωσαν τον ακαριαίο θάνατο.
Οι καθηγητές, σοκαρισμένοι, κράτησαν τους υπόλοιπους μαθητές στις αίθουσες για να μην δουν το αποτρόπαιο θέαμα και λίγο αργότερα κλήθηκαν οι γονείς για να παραλάβουν τα παιδιά τους.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ήταν το κίνητρο της μαθήτριας της Β' Γυμνασίου, αλλά ούτε και αν υπήρξε κάποιο σημείωμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτός είναι ο ύποπτος φάκελος που εστάλη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
ΧΡΗΜΑ
ΕΝΦΙΑ: Ποιοι έχουν έκπτωση 50% - Ποιοι δεν θα πληρώσουν τίποτα
13:44
ΚΟΣΜΟΣ
Η κακοκαιρία «Elli» σαρώνει τη Γερμανία - Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις (pics)
13:39
ΚΟΣΜΟΣ
«Πράσινο φως» από την ΕΕ για τη συμφωνία με τις χώρες της Mercosur, παρά τις διαφωνίες της Γαλλίας
13:26
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Πόσο κοστίζει το νέο Renault Clio στην Ελλάδα;
13:22
ΚΟΣΜΟΣ